Gratisssss
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Ronia
06 Augustus 2009 | Singapore, Singapore
Liefs, Ronia.
06 Augustus 2009 - 08:35
Jordy:
Wow! Sneller een update van verwacht.
Have fun!
x -
06 Augustus 2009 - 08:51
Elselien:
Hey lieve Roon,
Wat gaaf dat het eindelijk zover is! Spannend! Ben benieuwd wat je allemaal voor avonturen gaat beleven. En gefeliciteerd met je tante-worden! Je zusjes en moeder en familie ook gefeliciteerd.
Geniet ervan, je hebt het echt verdiend. En maak ons maar lekker jaloers met al het moois dat je meemaakt!
Liefs! -
06 Augustus 2009 - 08:57
Tommie:
Liefste, wat spannend allemaal! Geniet van de geweldige tijd (en kom veilig weer terug)
dikke kus
(en je had dat franse jongetje gewoon terug moeten schoppen. of anders moeten bedouchen met geretourneerde goulash uit je maag :) -
06 Augustus 2009 - 09:17
Marienke:
ik zit hier te huilen van trots...
Ronia je hebt gewoon een blog aangemaakt. Dat deze dag ooit mocht aanbreken.
liefs -
06 Augustus 2009 - 09:40
Joris:
Heej Roon,
Heel veel plezier daaro en dat je maar veel van jezelf mag ontdekken in het land van je roots... Geniet ervan en wordt maar eens een paar tintjes bruiner onder de Indonesische zon ;)
Liefs Joris -
06 Augustus 2009 - 11:38
Zusje Wendy:
hey zus,
Gelukkig dat je veilig aangekomen bent!!!
Het is hier lekker warm ongeveer 30 graden.
ben beetje moe maar voor de rest alles oke hoor.morgen gaan we naar europapark dus kan ik ff niks meer sturen.
dikke kus je zus,
(mama wendy) -
06 Augustus 2009 - 11:56
Koen:
Ha Ronia,
Ik zal aan je denken de komende weken! Weet niet zeker of ik internet heb om je berichtjes te lezen, zoniet dan doe ik het allemaal tegelijk als ik terug ben..
Geniet er lekker van met al die hitipeuw's daarzo en als je heimwee hebt, denk dan maar aan een lekker bordje hollandse havermout!
Liefs Koen -
06 Augustus 2009 - 13:00
Marjolein:
Heee Ronia!
Spannend allemaal! Tip voor de terugreis of als je daar nog met een vliegtuigje moet: doe alsof je steeds niet goed zit, dan gaat je stoel ook erg wiebelen en da's weer irritant voor degene achter je! Dan zullen ze je wellicht minder snel schoppen, want anders gooi jij hun drankje om met je gewiebel haha! En anders gewoon zeggen ;)
Veel plezier! En benieuwd naar je volgende berichtje!
x -
06 Augustus 2009 - 14:31
Joop En Marion:
hallo tante Ronia. leuk al zo snel van je te horen.
Veel plezier -
06 Augustus 2009 - 17:23
Ronald:
Ronia,
Heel veel plezier en fijn om te horen dat het goed met je gaat. Tot een volgende keer. We volgen je! -
06 Augustus 2009 - 20:27
Mama:
Wat is dit leuk schat om zo op de hoogte te blijven.... ons nieuwe huis word zooooo mooi !!! de vloerbedekking en meubels zijn er al ....deze week gaan we er wonen .nou dikke zoen xxxx mama en naomi -
07 Augustus 2009 - 10:09
Rietvandersanden:
hallo ronia, geniet maar lekker van het mooie java, wel heel druk maar ik zal je volgen op je reis, tot gauw gr.oma riet -
07 Augustus 2009 - 22:11
Jelle:
Heej roontje, echt super om te horen dat het goed gaat. Ben zo blij dat je bent gegaan omdat je er zoveel gaat leren.
Doe juist de dingen die je nog nooit heb gedaan, maar maak het niet te gek dat je opeens als jongetje terug komt. Voor de rest doe je ding
dikke knuffel -
08 Augustus 2009 - 08:46
Youki:
Heey Roon,
Leuk dan ben je er nu al!!!!!
echt spannend hoor.
ik denk heel veel aan hoe het voor je zou zijn! geniet ervan schatje!!
08 Augustus 2009 - 08:48
Erwin:
lieverd!! Je bent er nu al twee dagen en ik hoop dat je het fantastisch vind!! Geniet!
Dikke kus -
08 Augustus 2009 - 20:49
Mama:
hey lieverd alles o k daar ?? Ik denk het wel he !! Wilde je even laten weten dat we maandag al over gaan naar het nieuwe huis ...alles is klaar en het is zooooooo mooi !! Dikke zoen mama